Natuurhuisje Spanje, La Ruina, je eigen kleine finca!

Een dromerig natuurhuisje midden in groen Spanje

Natuurhuisje Spanje ´La Ruina´ is gelegen in een groene oase in de provincie Alicante. Het vakantiehuisje kan 4 personen herbergen. Tijdens je verblijf in deze oase van rust kun je onbeperkt gebruik maken van een heerlijke zwembad. Dit vakantiehuis behoort tot het Agriturismo Spanje Refugio Marnes. 

Het gebied rond om dit vakantiehuis heet de Costa Blanca. De bekende Jalon vallei ligt op een goede 20 autominuten afstand. Het leuke dorp Benissa ligt op een goede 25 minuten afstand en de eerste stranden van de Costa Blanca op ruim een half uurtje met de auto.

Natuurhuisje Spanje

Natuurhuisje Spanje is gelegen op ongeveer 150 meter van de plaats waar de auto’s geparkeerd kunnen worden. Vanaf deze plek loopt een stijl ezelpad naar het karakteristieke vakantiehuisje. De ligging van deze kleine finca staat garant voor rust en vrijwel ongelimiteerde privacy.

Reserveer dit natuurhuisje in Spanje nu

Eigenlijk huur je geen natuurhuisje maar een hele finca!

Dit natuurhuisje in Spanje is een gerestaureerde schaapskooi en bestaat uit een woonkamer, met een slaapzolder voor twee personen, keuken, badkamer en een slaapkamer. De inrichting van het huis is modern, maar met behoud van de eeuwenoude materialen en elementen. Rond het vakantiehuis ligt 20 hectare ongerepte natuur en cultuurgrond. Je reserveert dus eigenlijk geen vakantiehuis maar een eigen finca! La Ruina is een zogenaamde ´white spot´ een plek buiten het bereik van zendmasten van de mobiele providers. Veel van onze gasten ervaren hier een serene rust, mogelijk heeft het iets te maken met de afwezigheid van straling. Gebruik maken van internet kan bij het hoofdgebouw van Refugio Marnes. Niet onbelangrijk, in de winter is het huis lekker warm doordat er een goede CO2 neutrale pellet kachel staat. dus het is een vakantiehuisje in Spanje met verwarming, dat is lang niet altijd het geval!

woonkamer natuurhuisje spanje La Ruina

Dit vakantie huisje is onderdeel van Agriturismo Refugio Marnes

Door haar ligging is dit Natuurhuisje bij uitstek een alternatieve, groene vakantiebestemming.  Ben je rust en ruimte minnend, stel je prijs op comfort en houd je van het mediterrane landschap? Laat Spanje uw hart sneller kloppen en ben je toe aan alleen nog maar zon en rust? Wees dan van harte uitgenodigd om vakantie te komen vieren in Natuurhuisje Spanje.

Door zijn geïsoleerde ligging en aard is La Ruina mogelijk minder geschikt voor gezinnen met jonge kinderen. Dit gezegd hebbende, veel gezinnen met kids hebben hier gelogeerd en vonden het heerlijk! Aarzel vooral niet te vragen als het voor u niet helemaal duidelijk is of dit de vakantie bestemming voor jou is.

De wat ruimere omgeving van ons natuurhuisje in Spanje

Het natuuurhuisje Spanje is een fantastische vakantiebestemming voor liefhebbers van het groene Spanje en actieve vakanties. De plaatsen, Jalon, Benissa en Lliber, zijn oorspronkelijke dorpen en onderdeel van het platteland van de provincie Alicante, en de Comunidad Valenciana.

Veel van de gasten die we hier hebben mogen ontvangen vinden het heerlijk om te chillen in en rond hun vakantiehuis. Maar uiteraard is het ook leuk om de kust te verkennen. Plaatsjes zoals Javea, Altea en Denia zijn echt een bezoek waard. Ook de steden Alicante en Valencia lenen zich uitstekend voor een dagje uit.

Slaapkamer natuurhuisje Spanje La Rina

Natuurhuisje Spanje een goed idee voor je Actieve vakantie

Ons Agriturismo is een heerlijke plek voor je actieve vakantie. Voor liefhebbers van Sport klimmen is deze omgeving bekend als een walhalla. De Costa Blanca is eveneens een fantastische regio voor je fietsvakantie of mountainbike vakantie in Spanje. Een belangrijk percentage van onze gasten zijn wandelaars die hun wandelvakantie in Spanje bij onze komen vieren.

De provincie Alicante en de Costa Blanca zijn bekend om het bijzondere microklimaat waardoor je bijna het hele jaar door hier je favoriete Sport kan bedrijven. Onze website geeft uitvoerige informatie over wandelingen en fietsroutes. Mocht je je eigen fiets niet mee kunnen of willen nemen aarzel dan niet te vragen naar prijzen en condities voor het huren van een racefiets of mountainbike. Lees hier wat onze gasten vertellen over hun verblijf in ons natuurhuisje

Binnen een paar uur midden in de Spaanse natuur en mooi weer

Lees hier alles over de bereikbaarheid van dit vakantiehuis Vliegen kan vanaf vrijwel iedere luchthaven in Nederland op de luchthavens Alicante en Valencia. Ook met de auto is deze vakantiebestemming goed te bereiken. Uw hond of honden mits goed opgevoed, kunnen ook komen logeren. Neem contact met ons op als u hierover meer wilt weten.

Vind je Natuurhuisje Spanje een geweldige locatie maar zoek je meer ruimte? In dat geval zouden Finca Iris of Casa Grillo een mooie opties zijn, Finca iris kan tot 6 personen herbergen, Casa Grillo tot 8 personen. Mocht je de luxe van een ontbijt willen genieten kun je ook een kamer boeken in ons B&B vleugel Los Establos of La Finca Overweeg je zelf de aankoop van een oude Finca lees hier dan eens verder.