Voorwaarden

Je besluit je vakantie te boeken bij Refugio Marnes, hartelijk dank voor je keuze voor ons en we zien er naar uit je hier te verwelkomen.

De reserveringsprocedure is als volgt. Mochten er onduidelijkheden zijn aarzel dan vooral niet ons te contacten bij voorkeur via mail, hier vind je onze contact gegevens.

U kunt via e-mail, telefonisch of ons reserveringsformulier de door u gewenste periode boeken. Na de boeking:

  • voor La Jaima: vragen we onze gasten binnen 1 week € 350,- per geboekte week over te maken als aanbetaling. Het resterende bedrag vragen we onze gasten 1 maand voor aankomst op onze rekening over te schrijven.
  • voor Finca Iris, afhankelijk van de periode maak je binnen 1 week je € 400,- tot €700,- over als aanbetaling en het resterende bedrag eveneens 1 maand voor aankomst.
  • voor B&B kamers in Los Establos of La finca : maakt u binnen 1 week 50% van het totaalbedrag over als aanbetaling – het restant van de verblijfskosten kun je éénmaal hier voldoen.

Na aanbetaling kunt u de reserveringsbevestiging die wij u verzonden hebben, als definitief beschouwen. Bij annulering kunnen wij deze aanbetaling helaas niet terugstorten; wij raden u aan hiervoor een annuleringsverzekering af te sluiten.

Het verschuldigde bedrag kunt u, onder vermelding van het reserveringsnummer, overmaken op:

Bank; BBVA
IBAN; ES28 0182 1150 0202 0156 3468
BIC; BBVAESMM
Ten name van Refugio Marnes Casas Rurales

Bij aankomst vragen we u te tekenen voor ontvangst van de sleutels en het kennis nemen van de verblijfsvoorwaarden. De tijdens het verblijf gemaakte kosten rekenen we met u af de dag voor vertrek (kan ook met creditcard).

Uw verblijf op Refugio Marnes is geheel op eigen risico, wij kunnen geen verantwoordelijkheid dragen voor letsel of schade veroorzaakt door de aard en ligging van Refugio Marnes en haar locaties.