Actieve vakantie in Spanje: andere sporten

Een actieve vakantie in Spanje, water sporten:

Diving near CalpeAan de kust van de Costa Blanca kun je alle denkbare watersporten beoefenen. Vanuit Refugio Marnes is Calpe de dichtstbijzijnde grotere plaats, op zo’n 30 minuten met de auto. Binnen 10 minuten van het centrum heeft Calpe 5 marina’s met totaal 1250 ligplaatsen en ontelbare watersport activiteiten. Denk voor een actieve vakantie in Spanje bijvoorbeeld aan: duiken, zeilen, snorkelen, wind surfen, jet-skiën, para-sailen en water-skiën. Je kunt zowel een (beginners) cursus doen als certificaten (bijvoorbeeld PADI) halen.
Handige links:

paragliden

Video Paragliding CalpeDe kust van de Costa Blanca is een prachtige locatie voor een actieve vakantie in Spanje en para-gliden, Als je ervaring hebt, maar niet zelf de beste plekjes wilt opzoeken, of als je het gewoon gezelliger vindt om met andere piloten contact te hebben, geef dan Doyouwanna een telefoontje. Hun stek is bij El Altet, maar ze organiseren ook in de Calpe regio.

golf

GolfDoor het milde klimaat van de Costa Blanca is deze streek zer geschikt voor een actieve vakantie in Spanje en kunt u het hele jaar door golfen. Binnen een uur rijden van onze accommodaties zijn er een behoorlijk aantal golfbanen.
Kijk hier naar de mogelijkheden.

paardrijden

Horse riding Refugio MarnesSpanje staat natuurlijk bekend om zijn fraaie paarden en paardenrassen. Paardrijden is -eenmaal hier- dus eigenlijk een must voor de liefhebbers. En of u nu langs de stranden of in de bergen wilt rijden, of u een beginner bent of een ‘pro’, er is voldoende keuze in de omgeving. We hebben hier een aantal club hipicos voor u op een rij gezet.