Gay Friendly B&B, Spanje

Gay Friendly B&B, SpanjeGay friendly, B&B, Spanje

Om te beginnen, wij van Refugio Marnes, hebben een beetje moeite met de term ´Gay Friendly´. Iedereen is hier van harte welkom voor dé vakantie van zijn of haar leven. Gay friendly zijn is voor ons zo vanzelfsprekend dat we deze kwalificatie eigenlijk overbodig vinden. Toch blijkt dat er een groep homo´s en lesbiennes is die het fijn vindt om te weten dat zij niet anders zullen worden aangekeken en behandeld als iedere andere willekeurige gast. Gay Friendly zijn betekend in onze opvatting niet dat B&B en Ecolodge Refugio Marnes op de één of andere manier een ´gay identiteit´ vakantie heeft toch niks te maken met je geaardheid?

Gay Friendly van nature;

Zonder dat wij op de één of andere manier adverteren of op onze website vermeld hebben dat wij Gay Friendly zijn is ons publiek vanaf het eerste moment gemengd en het blijkt dat ook homo mannen en vrouwen gewoon behoefte hebben aan rust, natuur en zon en niet alleen te vinden zijn op de feestbestemmingen in Gay friendly Spanje. Wij zijn dus een Gay Friendly, B&B, Spanje, het is maar dat jullie het weten!

We zijn er voor alle lieve mannen en vrouwen die in zijn voor een leuke en relaxte vakantie in Spanje midden in de natuur. Wij hopen dat we jullie hier mogen verwelkomen bij Gay Friendly B&B, Spanje tussen de steden Alicante en Valencia maar midden op het mooie platte land van Spanje! Wil je meer gayfriendly adressen zien, Expedia heeft een filter ´gayfriendly´ ga rustig eens kijken.