Wandelarrangementen costa blanca, hiken onder de zon!

Wij bieden wandelarrangementen aan op basis van B&B, vol pension en self-catering

wandelarrangement costa blanca Wandelarrangement Costa Blanca: Het zijn rare tijden en corona heeft voor veel mensen de vakantieplannen behoorlijk overhoop gegooid. Maar er is goed nieuws dat gaat veranderen! Weten wij meer dan jou? Nee hoor, maar alles gaat nou eenmaal voorbij zelfs deze pandemie waar geen einde aan lijkt te komen!

Aarzel dus niet en boek je wandelvakantie vast voor deze herfst, winter of dit voorjaar. We hanteren flexibele annuleringsvoorwaarden, dus no worries als er toch iets tussen mocht komen. Je verblijft hier comfortabel in één van onze B&B kamers, of self catering vakantie huizen. Verder kan je kiezen voor verschillende opties waarmee we jou vakantie verder ´ont-zorgen´. Wil je een GPS hebben om zeker te weten dat je de weg niet kwijt raakt, geen probleem!

Neem je trouwe viervoeter mee zodat die ook kan meegenieten van het voorjaarsachtige weer dat hier bijna altijd heerst.  Misschien wil je een auto huren die persoonlijk aan je overhandigd wordt op de luchthaven van Alicante of Valencia, dan kan dat ook makkelijk via ons. Vul het formulier in met al je wensen dan komen we binnen 24 uur bij je terug met een antwoord.

Wandelarrangement Costa Blanca; eind september tot eind juni heerlijk weer om actief op vakantie te zijn

wandelarrangement costa blanca Het is bekend dat de Costa Blanca uiterst geschikt is voor je actieve vakantie.  Vanaf eind september tot pak hem beet eind juni zijn de beste maanden hiervoor, dus genoeg tijd om je wandel arrangement te boeken. Op onze site kun je uitgebreid kennis maken met de Costa Blanca en er lezen over en heel aantal beproefde wandelroutes.

Heb je een dag geen zin in wandelen dan kun je ook lezen over de dorpen en steden die de moeite waard zijn om te bezoeken. Of je kan natuurlijk een dag gewoon lekker relaxen op Refugio Marnes zelf met een boekje onder een boom of op je eigen B&B kamer of landelijk gelegen vakantiehuis.

Je kan hier op basis van B&B verblijven vanaf 297,50€ per week (bij gedeeld gebruik van een kamer) en vanaf twee personen. Heb je helemaal geen zin om je zorgen te maken over de innerlijke mens boek dan het volpension arrangement vanaf 494,00€ pp (vanaf 4 deelnemers)

Niet alleen voor je wandelvakantie maar ook voor je fietsvakantie en binnenkort ook klimvakantie of vogelvakantie.

Bovenstaande arrangementen worden ook aangeboden voor de fietsliefhebber. Hij of zij kan voor zijn of haar fietsvakantie in Spanje via ons zijn mountainbike of racefiets boeken en zorgeloos toeren over het goed onderhouden wegennet van de Costa Blanca of bikkelen op de oneindige onverharde wegen die onze omgeving kent.

Binnenkort bieden we ook aangepaste pakketten aan voor  sportklimvakanties of  vogelvakanties, kom vooral terug naar deze website om daar over te lezen.