Het burnout syndroom en Agriturismo Refugio Marnes

Refugio Marnes & Burn-outB&B en Ecolodge Refugio Marnes heeft de afgelopen jaren regelmatig gasten mogen ontvangen die hier hoofdzakelijk of voor een deel kwamen omdat ze even niet langer wilden of konden deelnemen aan de ‘ratrace’, soms ook mensen die ‘burned out’ waren m.a.w. lijden aan het burnout syndroom , tijdelijk “buiten bedrijf” zogezegd. We hoorden indrukwekkende verhalen van (zonder uitzondering) mensen die te productief waren, te betrokken, te creatief en te aardig, kortom met de focus op de buitenwereld en te weinig op henzelf. Totdat het niet meer ging, het burnout syndroom kenmerkt zich door;  zweetaanvallen bij alleen maar denken aan het werk, paniek, angstklachten, extreme vermoeidheid, concentratieproblemen, uitgeput en snel geïrriteerd zijn, vergeetachtigheid, depressieve gevoelens en het gevoel het allemaal alleen te moeten doen.
Refugio Marnes is een plek midden in de natuur, een heerlijk klimaat en veel zonlicht aan de Spaanse Costa Blanca. Onze gasten met een burnout syndroom komen hier toe aan hun behoefte aan rust en het hoofd leeg te maken. Het is bij uitstek een plek om van een afstand naar je leven kijken en zien wat daar anders kan en, in dit soort gevallen, echt anders moet.

Het burnout syndroom en de rol van Ecolodge Refugio Marnes

Vanaf nu bieden we een speciaal ‘burn out verblijfsconcept’ aan bestaande uit:

  • Het ‘normale verblijf’ op Refugio Marnes in the ‘middle of nowhere’, omgeven door prachtige natuur
  • Desgewenst Coaching
  • Al dan niet begeleide wandelingen door onze fantastische omgeving
  • Een zeer relevante bibliotheek over persoonlijk leiderschap, zelfreflectie, mindfulness, het burnout syndroom en haar oorzakelijke verbanden.
  • De mogelijkheid om ‘alleen te zijn zonder alleen te zijn’, Richard of Willem zijn altijd op de achtergrond aanwezig, mocht er behoefte zijn aan een luisterend oor of gewoon een gezellige gezamenlijke maaltijd.
  • Mogelijkheden tot het deelnemen aan Yoga groepen of privé Yoga lessen
  • Mogelijkheden tot het ondergaan van massages door een professionele masseuse
  • Tijdens het verblijf hier is een Nederlandstalige huisarts dagelijks op afroep beschikbaar.

Lees binnenkort op deze vernieuwde website van Refugio Marnes de visie van Refugio Marnes op deze tijdsgewricht gebonden conditie. Interesse of vragen? Aarzel niet ons te mailen of te bellen.