Uw Gastheren

Wie zijn uw gastenheren op deze prachtige plek?

Uw gastheren bij Casa Rural Refugio Marnes
Wij, Richard Steenblik en Willem Pieffers, beide vijftigers, hebben ons gespecialiseerd in het nieuw ‘leven inblazen’ van oude projecten & gebouwen. Eenmaal in Spanje hebben we alle ervaringen die we hebben opgedaan in eerdere bouw projecten gebruikt om Refugio Marnes gestalte te geven. Graag zijn wij uw gastheren in hier in Spanje!
 
 

Richard Steenblik: “Geboren in Rotterdam, maar verder een Twent in hart en nieren. eerlijk en heerlijk etenOpgegroeid in en rond Borne in Twente. Ik heb een ´consumptieve´ achtergrond, heb een brood en banketopleiding gevolgd in Almelo en heb daarna de MTS Levensmiddelen Technologie gedaan in Ede. Bij het Nederlands Instituut voor Zuivel Onderzoek (NIZO) heb ik ruim 13 jaar op verschillende functies gewerkt en mijn aandeel geleverd in nieuwe kaasproducten zoals ´Old Amsterdam´ ´Milner´ etc., ik mag mijzelf zuivel technicus noemen. Tijdens mijn werk bij het NIZO heb ik de Hogere Agrarische School gedaan. Eenmaal in Spanje heb ik meer ´levensmiddelen´ ervaring opgedaan in restaurant keukens. Koken is mijn grote passie. Mijn hobby’s zijn lekker koken, wijnen & gezellig tafelen, planten, tuinieren, huisdieren, vissen, lezen, waterpolo en wedstrijdzwemmen, lange afstand zwemmen en uitgaan.”
 

Willem Pieffers: “Ik ben geboren in Delfzijl, voor een deel opgegroeid in Duitsland en daarna 2 ezelinnen bij Ecolodge Refugio Marnesin Rhenen. Ik heb een land en tuinbouw achtergrond, waarna ik naar de MTS (het NIMETO, een vormgevings opleiding in brede zin) in Utrecht ben gegaan, deze opleiding heb ik niet afgemaakt. Tussen deze opleiding en mijn militaire diensttijd heb ik op een Manege gewerkt en als assistent dolfijnentrainer gewerkt in Ouwehands Dierenpark. Na mijn militaire diensttijd ben ik de gezondheidszorg ingerold en ik heb 13 jaar in de psychiatrie gewerkt. Het grootste gedeelte van die tijd op open opname afdelingen waar multidisciplinaire diagnostiek bedreven werd. Hobby’s: ontwerpen en vormgeven, fitness, lezen, spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling, (boerderij) dieren, paardrijden, electrische auto’s en alles wat met technologie en milieu te maken heeft.

Samen hopen we u van harte welkom te mogen heten op Refugio Marnes en zijn benieuwd naar uw verhaal.