Finca te koop in la Comunidad Valenciana

 

In de loop van de Jaren hebben we verschillende aspriant kopers en nu trotse en tevreden finca bezitters geholpen met het vinden van een prachtige landelijke locatie om gewoon in te wonen of als investeringsobject.

Ben je aan het zoeken in onze omgeving en zoekt een comfortabele locatie waar vanuit je de aankoop wilt  dan hebben we een heerlijk centraal gelegen royaal en nieuw appartement in Benissa waar je kan logeren en je zoektocht organiseren.

Zoek je hulp en ondersteuning bij de aankoop dan hebben we een portefeuille van kundige mensen die je daarbij kunnen helpen. Allemaal lokale professionals die weten waar het over gaat als het om landelijk gelegen onroerend goed gaat.

Zoek je een goede & betrouwbare aannemer na aankoop. Vraag dan altijd naar referenties. Door onze jarenlange ervaring aan de Costa Blanca met de bouw en renovatie van huizen, de aanleg en renovatie van zwembaden etc. hebben we langdurige relaties met zeer betrouwbare en kundige architecten, bouwkundigen en aannemers.

Wil je alles niet zelf regelen of heb je geen ervaring met verbouwen, bouwen en inrichten dan doen we ook projectbegeleiding.