Wandelarrangement Spanje met 3 verschillende mogelijkheden

Wandelvakantie Spanje; zon, zee, bergen en eindeloze natuur om te verkennen

wandelarrangement Spanje, ridge Sierra de BerniaWandelvakantie Spanje; Voor de nazomer, herfst en winter bieden we nu een 3 wandelarrangementen aan. Spanje is bij uitstek het land om lange wandelingen te maken. Als de Nederlandse wegen eigenlijk constant glinsteren van de motregen, regen, hagel of later bedekt zijn met een wit laagje, is het hier in oktober nog lekker zomer, en als het in Nederland nog volop winter is begint hier het biologische voorjaar, wordt de wintertarwe gezaaid en bloeit er van alles! Tijdens onze wandelweken logeer je op basis van B&B, volpension (vanaf 4 personen) of self-catering midden in de natuur. De Costa Blanca is in de winter verder een ideale wandelvakantiebestemming door de aangename temperaturen, de schone lucht en de wonderschone contrastrijke omgeving. In januari en februari staan hier de enorme amandelboomgaarden in bloei die de hele Costa Blanca wit en roze kleuren. Wandelaars uit heel Noord Europa weten de Costa Blanca dan ook goed te vinden in deze periode. Het gebied is echter zo uitgestrekt dat je van deze toestroom weinig of niks merkt.

Hier bij Refugio Marnes bieden we  3 verschillende wandelarrangementen aan;

Klik op het arrangement van je voorkeur en lees alles over de mogelijkheden en prijzen;

Wandelarrangement Spanje, het ontbijtAlle drie de mogelijkheden zijn in principe  wandelarrangementen voor de duur van 1 week. Langer of korter kan in overleg natuurlijk ook. De arrangementen lopen op qua moeilijkheidsgraad. Onder iedere moeilijkheidsgraad kan je op drie manieren bij ons verblijven;

  • Op basis van bed and breakfast;
  • Op basis van volpension;
  • Op self-catering basis.

 

Uitzicht terugweg Wandeling Sierra de Bernia

De volpension mogelijkheid is alleen voor groepen vanaf 4 personen. We kunnen groepen tot 16 personen herbergen. Voor prijzen voor grotere groepen kunnen we een offerte maken, aarzel niet ons daarover te benaderen. Wegens succes van dit aanbod bieden we vanaf 2016 aan om groepen vanaf 5 personen, die op b&b of  volpension basis bij ons verblijven en  te gidsen! Dus geen zorgen over de weg, alleen maar volop genieten van de omgeving en op naar de mooiste plekjes van de Costa Blanca!

Niet inbegrepen in deze wandelvakantie Spanje zijn:

  • vlucht
  • autohuur (huur of eigen auto noodzakelijk)
  • transfer Luchthaven/Refugio Marnes (regelen we in overleg)
  • Een reisverzekering. Wij gaan er bij het aannemen van je reservering vanuit dat je een doorlopende dan wel reis verzekering voor bepaalde tijd hebt afgesloten.

Periode waarin je deze wandelvakantie Spanje kan boeken;

Bij beschikbaarheid loopt dit aanbod van begin oktober tot eind maart van ieder jaar. Boek nu een wandelweek bij Refugio Marnes en stuur ons een mail  Wil je meer lezen over de Costa Blanca kijk eens op deze site.