Wandelvakantie Spanje Alicante; Pinos Marnes Sella de Cau Circuit

Wandelvakantie Spanje Alicante, wandelen aan de Costa Blanca betekend zon, zee en bergen

bergwandelen Spanje, dit is de route pinos, marnes, sella de cauWandelvakantie Spanje Alicante Deze wandeling gaat dwars over het erf van Refugio Marnes. Daar kun je dan ook beginnen, in plaats van de aangegeven startplaats in de route beschrijving!

Tijdens je wandelvakantie Spanje Alicante is dit een niet al te inspannende wandeling van ca. 12 km, die je in een kleine 5 uur kuint voltooien. De paden zijn, op een klein deel na, goed begaanbaar en gemarkeerd. Het gaat van Refugio Marnes langs de indrukwekkende Baranc del Baró die eindigt bij een schilderachtig landschap met een ruïne. Verder wandel je onder meer door wijngaarden en voordat je weer richting B&B Refugio Marnes gaat, een stukje weg. Het stuk terug van de weg naar huis gaat door de mooie rustige vallei waarin La Ruina ligt en het zwembad, zodat je meteen een duik kan nemen… (natuurlijk alleen voor de gasten van Refugio Marnes).

Plan je een wandelvakantie Spanje Alicante en ga voor een complete beschrijving van deze wandeling naar de Walks in Spain website.

© Walks in SpainCosta Blanca Mountain Walkers

Geotag Icoon Toon op kaart