Vakantiehuis Spanje, uw eigen finca La Ruina

Vakantiehuis Spanje, ´La Ruina´ een dromerig vakantiehuis ver weg van alle dagelijkse drukte

Vakantiehuis Spanje ´La Ruina´ kan maximaal 4 personen herbergen en is landelijk gelegen op ongeveer 150 meter van de plaats waar de auto’s geparkeerd kunnen worden. Vanaf deze plek loopt een stijl ezelpad naar het karakteristieke vakantiehuisje. De ligging van deze kleine finca staat garant voor rust en vrijwel ongelimiteerde privacy.
Reserveer deze heerlijke plek nu.

Eigenlijk huur je geen vakantiehuis Spanje maar een hele finca!

Interieur La RuinaVakantiehuis Spanje ´La Ruina´ is een gerestaureerde schaapskooi en bestaat uit een woonkamer, met een slaapzolder voor twee personen, keuken, badkamer en een slaapkamer. De inrichting van het huis is modern, maar met behoud van de eeuwenoude materialen en elementen. Rond La Ruina ligt 20 hectare ongerepte natuur en cultuurgrond, u huurt dus eigenlijk geen vakantiehuis maar een eigen finca! La Ruina is een zogenaamde ´white spot´ een plek buiten het bereik van zendmasten van de mobiele providers. En veel van onze gasten ervaren een serene rust, mogelijk heeft het daar mee te maken. Gebruik maken van internet kan bij het hoofdgebouw van Refugio Marnes.

Vakantiehuis Spanje ´La Ruina´ is onderdeel van het 20 hectare grote Guesthouse Refugio Marnes

Vakantiehuis Spanje, het zwembad van Refugio MarnesDoor haar ligging is Ecolodge Refugio Marnes bij uitstek een alternatieve, groene vakantiebestemming. Bij de huur van het vakantiehuis La Ruina is het gebruik van het prachtig gelegen zwembad inbegrepen. Bent u rust-, ruimte- en warmte-minnend, sportief, stelt u prijs op comfort en houdt u van het mediterrane landschap? Laat Spanje uw hart sneller kloppen en bent u toe aan alleen nog maar zon en rust? Wees dan van harte uitgenodigd om vakantie te komen vieren bij Ecolodge Refugio Marnes. Door zijn geïsoleerde ligging en aard is La Ruina mogelijk minder geschikt voor gezinnen met jonge kinderen, maar gezinnen met jonge kinderen hebben hier gelogeerd en vonden het heerlijk! Aarzel vooral niet te vragen als het voor u niet helemaal duidelijk is of dit de vakantie bestemming voor u is.

Rust, ruimte en zon op het platteland van Alicante

Klooster in BenissaHet vakantiehuis Spanje La Ruina is een fantastische vakantiebestemming voor liefhebbers van het groene Spanje en actieve vakanties. De plaatsen, Jalon, Benissa en Lliber, zijn oorspronkelijke dorpen en onderdeel van het platteland van de provincie Alicante, en de Comunidad Valenciana. Vliegen kan vanaf vrijwel iedere luchthaven in Nederland op de luchthavens Alicante en Valencia. Ook met de auto is deze vakantiebestemming goed te bereiken. Uw hond of honden mits goed opgevoed, kunnen ook komen logeren. Neem contact met ons op als u hierover meer wilt weten.